Nå i oktober lanserte vi vår nye prøveflaske; 100 ml i klar plast, med 38mm åpning og Invicta-logo preget i plasten. Disse flaskene skal erstatte dagens flate flasker og vi har nå startet med utsendinger i det nye formatet. Kanskje har dere allerede mottatt noen? 

 

De nye flaskene sendes ut i kit a 20 flasker eller i bulk (ca. 300 stk) og sammen med flaskene følger det mer nytt; nemlig en QR-kode som skal festes på flaske, lokk og evt. informasjonsskjema som skal følge prøven. Det er viktig at riktig QR-kode festes på lokk og flaske (og evt skjema) før prøven sendes i retur til oss! 

Skjema benyttes kun om ikke prøven forhåndsregistreres på oilreport.net (se video). Videre får du også med etikett for retur av prøve til oss via post (svarsending) og transporthylse.Velger du å fylle ut papirskjema fremfor å registrere prøven online på oilreport.net så er det viktig at alle obligatoriske felter merket med rødt er fylt ut. 

For kunder som har prøvepumper som passer til flaskene med 22mm åpning erstatter vi pumpene med nye utgaver med riktig dimensjon. Ta kontakt med oss ved behov.